Voor al uw vragen, kunt u het onderstaande formulier invullen en verzenden. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Steenbergen Metaal Recycling

Veel gestelde vragen container service Steenbergen Metaal Recycling Brummen

Iedereen zowel zakelijk als particulier kan bij ons terecht tussen 08:00 en 16:30. (pauze om 12:00 tot 12:30) en op Zaterdag van 08:00 tot 12:00. U komt via de voorzijde het terrein op en kunt wachten op de weegbrug, hier wordt u opgevangen door één van onze medewerkers!
Onze dagprijzen worden bepaald aan de hand van de huidige LME index. De prijzen zijn bij ons telefonisch op te vragen.
Wij kopen vrijwel alle soorten ferro en non ferro metaalsoorten. Denk hierbij aan: Ijzer, katalysators, Accu’s, Aluminium, oude kabels, koper, lood, rvs, raffineer/sloop, zink, elektromotoren, velgen, oude pc en ander afgedankte ict sloop, witgoed etc etc. Staat uw metaal er niet tussen, neem dan contact op!
Koper kunt u uiteraard ten allen tijden bij ons inleveren. Wel is het sinds 2012 verplicht voor de klant, om zich bij het inleveren van koperlegeringen te legitimeren met een geldig rijbewijs, identiteitsbewijs of paspoort.

Bent u niet in de gelegenheid om het zelf weg te brengen, en denkt u te weinig metaal te hebben voor een hele container? Dan kunnen wij het ook bij u ophalen. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden. De vergoeding hangt af van het materiaal in combinatie met de hoeveelheid.

Neem hiervoor contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Wij plaatsen ook containers voor oud ijzer en/of metalen. Zie pagina.

Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.