Container plaatsen

Heeft u interesse in een container op locatie voor uw oud ijzer en/of metalen ?
Dan bent u bij Steenbergen Metaal Recycling aan het juiste adres, wij beschikken namelijk over een geheel eigen container service waarbij het altijd ons streven is om na contact binnen 24 uur de containers te wisselen/op te halen.

Betaling aan u kan zowel contant als per bank voldaan worden.

Wij plaatsen containers vanaf 3m3 tot 40m3 of een 1 m3 accubox zowel tijdelijk als permanent, of u nou een zakelijke klant ben of particulier.
Hieronder ziet u enkele voorbeelden van containers. 

( voor een overzicht van alle maten containers welke wij plaatsen kunt u het beste mailen )

6m3 Container

10m3 Container

20m3 Container

40m3 Container

oud ijzer en schroot inkoop verkoop Steenbergen Brummen

Heeft u interesse in een container op locatie voor uw oud ijzer en/of metalen ?

Palletbox service 24 uurs

Ook palletbox service kan Steenbergen Metaal Recycling in Brummen bieden. Dit is een geschikt en representatief inzamelmiddel. Het kan gebruikt worden voor kleine hoeveelheden oud metaal en duurdere oud metalen zoals koper, aluminium en messing.

Duurzaam, efficiënt en snel

De palletbox service garandeert een snelle en efficiënte afvoer van oude metalen. Dit inzamel- en afvoer traject, moet voldoen aan de hoogste en laatste milieueisen die er zijn. Daarom kunnen we mij Steenbergen Metaal ook een hoogwaardige en duurzame manier van recyclen garanderen. De schrootprijzen zijn dan ook hoog.

De palletbox van Steenbergen Metaal Recycling Brummen

De palletbox is van hoogwaardig kunststof met egale wanden. Het heeft een representatieve uitstraling en is vloeistofdicht.

Vloeistofdichte en compacte pallet box

Wanneer je te maken hebt met metaalspanen die vrijkomen door draaien of frezen is de palletbox die vloeistofdicht is perfect. Doordat de box compact is neemt het ook niet heel erg veel ruimte in beslag. Een vierkante meter is al genoeg. De palletboxen zijn tot vierhoog op te stapelen.

Voordelen van de pallet box

De palletbox service is nagenoeg altijd gratis en wordt binnen vierentwintig uur geplaatst. Door een eenvoudig belletje of mailtje wordt hij weer vervangen binnen vierentwintig uur. Ook de palletbox is in heel Nederland Beschikbaar. Het is wel afhankelijk van de soort oud metaal en de hoeveelheid.

De palletboxen zijn erg geschikt voor oude accu’s op te slaan. Wanneer er de juiste documentatie geleverd wordt door de klant worden ze afgeleverd.

Om een tijdelijke container te bestellen of voor een permanente plaatsing kunt u ons het beste bellen op 0575-473798, of naar 0650891779 ( Daniël Steenbergen ). Ook kunt u dit doen via het contact formulier op de website of even langskomen op de zaak!
een container bak voor uw schroot en / of metalen in de regio is altijd gratis.

Dit gaat om de volgende plaatsen: Apeldoorn, Baak, Beekbergen, Brummen, De Steeg, Dieren, Doesburg, Eefde, Eerbeek, Ellecom, Empe, Hall, Klarenbeek, Klein Amsterdam, Laag Soeren, Leuvenheim, Lieren, Loenen, Oeken, Rheden, Spankeren, Tonden, Vierakker, Voorst, Voorstonden, Warnsveld en Zutphen.

Valt de plaats waar de container geplaatst moet worden niet onder de bovenstaande ‘regio’? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en informeer naar ons voordelige huur tarief!

Voor verdere vragen of wanneer u geen keus kan maken welke container u eventueel zou kunnen gebruiken, kunt u altijd contact met ons opnemen.

Veel gestelde vragen container service Steenbergen Metaal Recycling Brummen

Met de containerservice is er de mogelijkheid om grote hoeveelheden oud ijzer af te voeren. Dit is bijna altijd gratis en wordt dan ook binnen vierentwintig uur geleverd op het desbetreffende terrein. Wanneer de container vol is kan er met een belletje of mailtje gezorgd worden voor vervanging van de schrootcontainer binnen vierentwintig uur.

De soorten schrootcontainers zijn heel erg uitgebreid van één tot veertig kubieke meter. Ook zijn er vloeistofdichte oud metalen boxen.

Wanneer men kleinere hoeveelheden oud metaal of duurdere oud metalen hebt kunnen we een palletbox service aanbieden. Hier kan bijna altijd gratis gebruik van gemaakt worden. De palletbox wordt dan binnen vierentwintig uur geplaatst op plaats van bestemming. Door een belletje of mailtje kan de pallet box vervangen worden.

Steenbergen Metaal heeft zich gespecialiseerd in de inkoop en verwerking van bijna alle soorten non-ferro metalen. Zo kan je denken aan koper, lood, zink, aluminium, rvs en vele meer. Ook beschikken we over expertise op het oud ijzer gebied. De laatste jaren hebben we ons verder verdiept in gebruikte katalysatoren. Alles gebeurt strikt volgens de Europese regelgeving.
De voordelen zijn een snelle betaling, transparante werkwijze, duurzaam opereren en een uitstekende service verlenen.
Wanneer er een schrootcontainer geplaatst wordt is dit vaak gratis en vindt binnen vierentwintig uur plaats. Wanneer een container vol is volstaat een belletje of mailtje en wordt het binnen vierentwintig uur vervangen. Een schrootcontainer kan door geheel Nederland en net over de grens met Duitsland geleverd worden. Het is een mooie oplossing voor een milieuverantwoord afvoeren van industriële reststromen. Voor sloopprojecten is er een aanspreekpunt zodat een containerwissel snel gedaan is.
De oude metalen worden duurzaam gerecycled, hebben een transparante prijsvorming, de service is prima! En de betaling gebeurt snel.